Die. Dhj 9th, 2018

10 “mrekullitë” australiane, detinacionet perfekte për të pushuar – FOTO

Te ne vera kaloi, por në Australi ndoshta është momenti më i mirë për pushime, nëse keni kohë mjaftueshëm, por edhe para.

CNN ka bërë një renditje me 10 plazhet e mrekullueshme të Australisë.

Hidhini një sy fotogalerisë dhe ndoshta do të gjeni aty vendin ideal për të pushuar.

Cable Beach: Plazhi më i mirë për të parë perëndimin dhe lindjen e diellit

InfoPasqyra/tch

Kategori