Mër. Nën 21st, 2018

8 milion euro për rehabilitimin dhe zgjerimin e Pediatrisë

[unable to retrieve full-text content]

TIRANË, 11 korrik/ATSH/- Shërbimi i urgjencës pediatrike në Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza” në Tiranë është rindërtuar me standarde bashkëkohore, duke ofruar një standard të ri shërbimi për pacientët. “Po punojmë çdo ditë për të ndërtuar spitale miqësore me fëmijët. Sot kemi një urgjencë të re pediatrike, me më shumë hapësira dhe mundësi trajtimi në kushte […]

The post 8 milion euro për rehabilitimin dhe zgjerimin e Pediatrisë appeared first on Agjencia Telegrafike Shqiptare.

Kryesore – Agjencia Telegrafike Shqiptare

Kategori