Die. Dhj 16th, 2018

AXHENDA NDËRKOMBËTARE 05/8/2018

XHAKARTA (Indonezi) – Sekretari amerikan i Shtetit, Mike Pompeo, takohet me presidentin indonezian, Joko Widodo.

MANILA (Filipine) – 2 000 gra mblidhen në publik me bebet e tyre në një manifestim për të promovuar të ushqyerin me gji.

KARTUM (Sudan) – Arrihet marrëveshje përfundimtare për ndarjen e pushtetit mes qeverisë dhe rebelëve.

GLSAGOU (Britani e Madhe) – Zhvillohet edicioni i parë i Kampionateve Europiane ku grupohen kampionatet europiane të gjimnastikës, notit, golfit, kanotazhit, triatlon dhe çiklizëm. /G.S/

Kategori