Hën. Nën 19th, 2018

Botërori i zhgënjimeve

Kur fillon një Kupë Bote, të gjithë shpresojmë të shohim lojtarët më të mirë në veprim.

Këto turne kanë kurorëzuar futbollistë historikë si Pele, Maradona, Cruyyf, Zidane…

Por, “Rusi 2018” është karakterizuar nga paparashikueshmëria, ku shumë prej yjeve të futbollit ishin të paaftë për të ndryshuar fatin e ndeshjeve dhe u “zhdukën” në çastet vendimtare.

Kategori