Mër. Jan 23rd, 2019

BUKURESHT – Dancila: Rumania do të drejtojë BE-në me dinjitet

[unable to retrieve full-text content]

BUKURESHT, 11 janar /ATSH-AGERPRES/ – Rumania do e drejtojë Këshillin e BE-së me dinjitet, deklaroi kryeministrja rumune, Viorica Dancila. “Sot, rumunët janë të lumtur që mbajmë presidencën e Këshillit të BE-së, duke zënë vendin që meritojnë në Europë, vendin nga ku duhet të marrin të njëjtin respekt, të njëjtat të drejta dhe të njëjtat përfitime […]

The post BUKURESHT – Dancila: Rumania do të drejtojë BE-në me dinjitet appeared first on Agjencia Telegrafike Shqiptare.

Kategori