Hën. Nën 12th, 2018

Celine Dion, sportive dhe me stil në aeroportin e Tajvanit, përpara nisjes se turneut të saj

 

Celine Dion është shfaqur gjithë stil teksa është fotografuar në aeroportin Songshan në Tajvan, mbrëmjen e të dielës nga ku do të nisë turneun e saj.

 

Ylli i muzikës 50 vjeç, është shfaqur me një veshje ku ndërthurej luksi dhe sportiviteti. Me një komplet që ngjante si një tutë sporti Celine ka tërhequr vëmendjen e fotografëve të shumtë që e ndjekin kudo ajo shkon.

Shumë dashamirëse dhe e qeshur ajo i ka përshëndetur të gjithë teksa hipte në makinë.
(da.xha/InfoPasqyra/BW)
4E0DBAB500000578-5932727-Working_it_The_cropped_trousers_with_elasticated_cuffs_clung_to_-a-19_1531125089978

4E0D3F3E00000578-5932727-Sensational_C_line_Dion_50_showcased_her_unique_sense_of_style_a-m-15_1531125044183

4E0DBAD100000578-5932727-Radiant_Celine_let_her_natural_beauty_shine_through_with_minimal-a-1_1531131093643

4E0DBAA100000578-5932727-image-m-40_1531123461398

4E0D3F4E00000578-5932727-Looking_incredible_The_singer_shielded_her_eyes_with_a_pair_of_c-a-2_1531131093669

4E0DBABD00000578-5932727-Fan_favourite_The_superstar_singer_took_every_opportunity_to_wav-m-51_1531124006187

4E0DBAA900000578-5932727-Stylish_singer_Her_three_quarter_length_jacket_hung_loosely_over-m-50_1531123987733

4E0D3F5600000578-5932727-image-m-11_1531121793378

4E0D3F5A00000578-5932727-Star_style_C_line_slipped_into_a_pair_of_pointed_gold_stilettos_-m-18_1531125077397

 

Kategori