Mër. Jan 23rd, 2019

Çfarë mendojnë meshkujt për femrat dhe femrat për meshkujt? E zbulon “Wake Up”

“Wake Up” pyeti në Tiranë meshkujt dhe femrat e grupmoshave të ndryshme se çfarë mendojnë për seksin e kundërt.

Çfarë vlerësojnë dhe çfarë jo të dy sekset tek njëri-tjetri?

Zbulojeni në videon e mëposhtme…

InfoPasqyra/tch

Kategori