Mër. Dhj 12th, 2018

Foto – Berat, të rinjtë e “Smile Albania” ndihmojnë 4 mijë turistë të huaj

[unable to retrieve full-text content]

TIRANË,16 Korrik / ATSH / – Të rinjtë e angazhuar me projektin e ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit “Smile Albania” në Berat, çdo ditë i gjen në aktivitet të ngjeshur pune duke pritur dhe udhëzuar turistët e shumtë që vizitojnë qytetin e Beratit. Grupet e punës të ndarë në disa pika destinacionesh turistike si objektet […]

The post Foto – Berat, të rinjtë e “Smile Albania” ndihmojnë 4 mijë turistë të huaj appeared first on Agjencia Telegrafike Shqiptare.

Turizëm – Agjencia Telegrafike Shqiptare

Kategori