Hën. Dhj 10th, 2018

FSHF përcakton arbitrat e kategorisë së dytë

TIRANË, 6 tetor. Sektori i Arbitrimit pranë Federatës Shqiptare të Futbollit ka përcaktuar edhe trupën e arbitrave që do të gjykojnë ndeshjet e Kategorisë së Dytë për grupet A dhe B, ndeshjet që do të zhvillohen ditën e nesërme datë 7 tetor.
Njihuni me ndeshjet dhe gjyqtarët përkatës:

m.z/e.caushi/

Kategori