Die. Dhj 16th, 2018

“Fuqia e dashurisë” – Çfarë do të ndodhë në episodin 32

Euzhenioja dyshon te miqësia e papritur e Irenës me Xhoisin. Silvana humbet shumë para në bixhoz. Bibia dëgjon një bisedë të çuditshme mes Rubinjos dhe një personi tjetër.

Nga e hëna në të premte në InfoPasqyra/tch ora 17:00

InfoPasqyra/tch

Pop News – Top Channel

Kategori