Pre. Nën 16th, 2018

“Fuqia e dashurisë” – Çfarë do të ndodhë në episodin 41

Xheiza ndalon kamionin që transporton drogë gje qe ben shumë nervozë Rubinjon e partneri i tij. Bibi dhe Xheiza takohen ballë për ballë.

Nga e hëna në të premte në InfoPasqyra/tch ora 17:00

InfoPasqyra/tch

Kategori