Mar. Nën 20th, 2018

“Fuqia e dashurisë” – Çfarë do të ndodhë në episodin 53

Helena sheh në TV foton e kriminelit të kërkuar nga policia dhe kupton që Rubinjoja është fajtor. Bibia fajëson Zheizën për arrestimin e Rubinjos.

Nga e hëna në të premte në InfoPasqyra/tch ora 16:00

InfoPasqyra/tch

Kategori