Enj. Nën 22nd, 2018

Fuqia e dashurisë – Episodi 76

Bibia sheh Auronën t’i telefonojë dikujt dhe fillon të dyshojë te e ëma. Kandida i tregon Zekës se druan mos Rubinjoja do të hakmerret ndaj Zheizës.

Nga e hëna në të premte në InfoPasqyra/tch ora 16:00

InfoPasqyra/tch

Kategori