Hën. Dhj 10th, 2018

Fuqia e dashurisë – Episodi 79

Rui zbulon gënjeshtrën e Ritinjës dhe i kërkon të largohet nga shtëpia. Bibia sheh në TV se Kaioja pranoi një detyrë me rëndësi në Sekretarinë e Sigurimit Shtetëror.

Nga e hëna në të premte në InfoPasqyra/tch ora 16:00

InfoPasqyra/tch

Kategori