Mër. Jan 23rd, 2019

FUTBOLL – Goli i Ronaldos kundër Juves cilësohet më i bukuri i sezonit

DYSELDORF, 28 gusht . – Një gol i Cristiano Ronaldos kundër Juventusit u shpall si më i bukuri i sezonit, sipas sondazheve.

Ronaldo mori rreth 200 000 vota nga rreth 347 000 të tilla.

”Ky gol ishte një demonstrim i shkëlqyer teknik dhe atletik”, tha UEFA./  /os/  a.jor.

Kategori