Mër. Jan 23rd, 2019

Gabimet më të zakonshme të amvisave për festa

Shpesh nëpër raste ditëlindjesh e festash, shumë amvisa bëjnë disa gabime në shtrimin e tavolinës.

Por, cilat janë ato gabime dhe si duhet t’i përmirësojmë ato? Nutricionistja Rolina Naço, e ftuar në emisionin “Në shtëpinë Tonë”, na tregon më shumë si dhe na jep disa sugjerime duke filluar që nga lista e blerjes së ushqimeve në treg.

InfoPasqyra/tch

Kategori