Mër. Dhj 19th, 2018

Hell’s Kitchen/ “Qepe” Brunilda!

Brunilda e ka nisur shërbimin e darkës me debate!

Kjo ka shqetësuar Shef Renaton i cili i ka mbyllur gojën me adezivin “Qepe”!

Ajo, pasi e ka pranuar për pak vendimin e tij, e ka hequr dhe kjo bëri që shef Renato ta nxjerrë jashtë kuzhinës.

InfoPasqyra/tch

Kategori