Mër. Dhj 19th, 2018

Hell’s Kitchen/ Suzanës i thyhet pjata

Për herë të parë pjata e Suzanës kthehet nga klientët në kuzhinë.

Kjo është një situatë e pazakontë.

Shkuma e realizuar nga Suzana dhe kërcenjtë e portokallit që ishin në pjatë, bën që pjata të thyhet.

InfoPasqyra/tch

Kategori