Mër. Jan 23rd, 2019

“Kandidatja” – Çfarë do të ndodhë në episodin 43, 44

Alonso i kërkon Omarit të lërë të qetë Marion, ose ai do ta denoncojë. Fernando Eskalante befasohet nga bukuria e Rexhinës dhe tregon interes ndaj fushatës së saj.

Të premte dhe të diel në InfoPasqyra/tch, Ora 21.00

InfoPasqyra/tch

Kategori