Pre. Dhj 14th, 2018

Kandidatja – Episodi 61, 62

Alonsoja befasohet kur mëson se Mario ka marrë peng Noemin dhe Rexhinën. Rexhina do të arrijë një marrëveshje me Fernandon, por ai refuzon duke i drejtuar armën.

Të premten në InfoPasqyra/tch, ora 21.00

InfoPasqyra/tch

Kategori