Enj. Jan 24th, 2019

“ Katerina 2” – Çfarë do të ndodhë në episodin 6

Alekseji njihet gjithnjë e më shumë me Pavlin dhe miqtë e tij. Sinoda e Shenjtë përpiqet të ndikojë vendimin e Katerinës për t’u martuar, ndërkohë që konti Panin vazhdon të arsyetojë për të drejtën e Pavlit për të trashëguar fronin. Ambasadori rus mbërrin në Kostandinopojë, por duket qartë që nuk është i mirëpritur.

Të premten në InfoPasqyra/tch, ora 21:00

InfoPasqyra/tch

Kategori