Die. Dhj 16th, 2018

Kështu këndohet në dasmë

<!– GazetaExpress E shtune, 11 Gusht 2018 21:38–>

Është sezoni i dasmave dhe gjithsecili dëshiron që të këtë një këngëtarë të preferuar në të

E për këtë tanimë mund të keni një zgjidhje.

Këngëtarja Fatlume Popovci tanimë njihet jo veç për zërin e saj të bukur në këngë, por edhe për atmosferën që di të krijojë nëpër dasma të ndryshme.

E tillë ishte edhe dasma e fundit ku Fatlumja shihet duke kënduar në zhanre të ndryshme të muzikës dhe atë pa asnjë problem fare. /GazetaExpress/ 

InfoPasqyra LajmiFundit

Kategori