Pre. Dhj 14th, 2018

Kourtney dhe Larsa nuk përmbahen (FOTO)

Kourtney Kardashian dhe Larsa Pippen kanë treguar se vitet nuk kalojnë për to.

Shoqet e ngushta kanë pozuar bashkë duke treguar format. Kourtney me bikini, ndërsa Larsa me kostum plazhi.

Edhe pse 39 vjeç dhe 44 vjeç, të dyja gratë e shijojnë verën si vajza të reja.

InfoPasqyra/tch

Kategori