Mër. Jan 23rd, 2019

Kryeministria: Lajmi për shkarkimin e përfaqësuesve në Bordet e Universiteteve, i pavërtetë

TIRANË, 12 dhjetor. Kryeministria sqaroi sot se lajmi që ka qarkulluar ditën e sotme për shkarkimin e përfaqësuesve të qeverisë në Bordet e Administrimit të Universiteteve dhe drejtorët e konvikteve, është i pavërtetë.

Kryeministri Rama ritheksoi se është në pritje të hapjes së dialogut, përpara hedhjes së hapave konkretë për 8 pikat dhe pikave të tjera të Paktit për Universitetin./m.m/j.p/

Kategori