Mër. Jan 23rd, 2019

Lindon për 'diss'-at: Të më ngucë dikush,…

<!– GazetaExpress E premte, 11 Janar 2019 23:11–>

Lindon ka folur për diss-at dhe nëse do të bëjë ai ndonjëherë.

Në emisionin Sevenbizz me Meriton Mjekiqin, këngëtari Lindon Berisha ka folur edhe për diss-at, duke përmendur të mirat dhe tragjeditë që këto ‘grindjet’ mes artistëve mund të sjellin.

Por, i pyetur nëse ai do të bënte ndonjëherë ‘diss’ ndaj ndokujt, ai e nisë përgjigjen me: ‘Le t’më ngucë dikush…” : SEVENBIZZ | Pauza e Lindonit që i paraprin befasive

LajmiFundit

Kategori