Mër. Jan 23rd, 2019

Lindon përgjigjet direkt, tregon a është në lidhje

<!– GazetaExpress E shtune, 12 Janar 2019 14:52–>

Lindon është pyetur nëse është në ndonjë lidhje dashurie dhe përgjigjja e tij është shumë direkte dhe e qartë.

Siç ndodh rrallëherë me artistët, Lindon nuk e ka problem të flasë për jetën e tij private.

Ai për emisionin Sevenbizz,  në pyetjen nëse është në lidhje, ka zbuluar pak nga privatësia dhe ka treguar se pse nuk duhet të fshehet një lidhje: SEVENBIZZ | Pauza e Lindonit që i paraprin befasive

LajmiFundit

Kategori