Enj. Jan 24th, 2019

Lotaria amerikane, Ambasada tregon gabimet që ju penalizojnë

Prej pak ditësh ka filluar është hapur aplikimi për lotarinë amerikane, formulari i të cilit plotësohet çdo vit nga qindra mijëra shqiptarë.

Gjatë ditës së sotme, faqja zyrtare e Ambasadës Amerikane në Tiranë ka dalë me një reagim zyrtar, ku ka dhënë një sërë udhëzimesh për mënyrën se si të plotësohet formulari i aplikimit.

Mes të tjerash, në mesazhin e Ambasadës theksohet se nuk lejohet aplikimi për më shumë se një herë gjatë të njëjtit sezon dhe se të gjithë ata që aplikojnë më tepër se njëherë, identifikohen nga sistemi dhe skualifikohen.

Më herët edhe InfoPasqyra/tch realizoi një kronikë video, ku tregon se si të plotësohet formulari i aplikimit të lotarisë amerikane, hap pas hapi, deri në marrjen e konfirmimit.

InfoPasqyra/tch

Kategori