Mër. Jan 23rd, 2019

“Luther 2” – Çfarë do të ndodhë në episodin 1

Alisa ndodhet në çmendinë dhe Luther, pas një tentative të dështuar për vetëvrasje, kthehet në punë, tashmë që është i lirë nga akuzat për vrasjen e Zoit.

Çdo ditë në InfoPasqyra/tch ora 23:00

InfoPasqyra/tch

Kategori