Sht. Nën 17th, 2018

“Luther 2” – Çfarë do të ndodhë në episodin 3

Luther e lë Xhenin në shtëpinë e tij dhe shkon në punë. Kur kthehet në shtëpi, Luther zbulon se Xheni ka vrarë Toby Kent, pas përpjekjes së tij për ta përdhunuar.

Çdo ditë në InfoPasqyra/tch ora 23:00

InfoPasqyra/tch

Kategori