Die. Dhj 16th, 2018

“Madame Secretary 2” – Çfarë do të ndodhë në episodin 15 dhe 16

Pas ngjarjeve tronditëse në SHBA, Elizabeta nxiton të gjejë përgjigje për pyetjet e shumta që ka Presidenti Dalton. Ai do shpjegime se si rrodhën ngjarjet që shkaktuan këtë dramë.

Të hënë dhe të martë në InfoPasqyra/tch, ora 21.00

InfoPasqyra/tch

Pop News – Top Channel

Kategori