Hën. Dhj 10th, 2018

“Maratona e Tiranës 2018”, pjesë e saj dhe Policia e Shtetit

TIRANË, 8 tetor /ATSH – Policia e Shtetit ishte pjesëmarrëse me përfaqësuesit e saj në aktivitetin “Maratona e Tiranës 2018” – edicioni i 3-të, ku morën pjesë 5 punonjës policie.

Drejtues Dashamir Çali zuri vendin e parë në grupmoshën 55 vjeç, si dhe vendin e 54-t në renditjen e përgjithshme.

Respekt e falënderime për përfaqësimin dinjitoz nën logon e Policisë së Shtetit!

/m.z/r.e/

Kategori