Mër. Jan 23rd, 2019

“Mikeshat 2” – Çfarë do të ndodhë në episodin 8

Xhosi bën plane ta mbajë Herin në ShBA. Karena përballet me një parashikim sfidues. Rolet e Ejrpillit si nënë dhe si e dashur krijojnë një konflikt të papritur.

Çdo të shtunë në InfoPasqyra/tch, ora 18.20

InfoPasqyra/tch

Kategori