Mër. Jan 23rd, 2019

Na tregoni cila penë ju pëlqen dhe ne do t’ju tregojmë fuqinë e fshehur të personalitetit tuaj

<!– GazetaExpress E mërkurë, 12 Dhjetor 2018 22:24–>

Sot në botë ka më shumë se 7 miliardë njerëz dhe secili prej nesh është unik. 

Edhe pse ndonjëherë mund të duket se kemi shumë ngjashmëri me njerëzit e tjerë, ende nuk ka 2 njerëz në këtë planet që janë të njëjtë.

Numri i penës me pendë 1 thotë se ju jeni një person i qetë që e vlerëson harmoninë brenda vetes dhe në botën që ju rrethon. Ju jeni gjithashtu ai që është gjithmonë i gatshëm për të ndihmuar këdo që ju kërkon dhe kjo veçori e juaj mund të bëjë që disa t’ju gjykojnë për një person të dobët, por ata janë të gabuar. Keni shumë miq të vërtetë që ju vlerësojnë si person dhe vlerësojnë çdo moment të kaluar me ju.

Ju jeni të gjithë perfeksionistë. Duke parë papërsosmëritë tuaja dhe papërsosmëritë e miqve tuaj të ngushtë ndonjëherë mund të shkaktojnë mosmarrëveshje dhe shqetësime në mendjen tuaj, kjo është arsyeja pse është kaq e rëndësishme që ju të jeni të vetmuar herë pas here. Të mësuarit shpejtë dhe shkathtësia janë gjithashtu në mesin e karakteristikave më të shquara të karakterit tuaj.

Kjo zgjedhje tregon se ju jeni një person i fortë dhe i pavarur. Ju ndiqni ëndrrat tuaja pa u varur nga të tjerët dhe i arrini ato shumë shpejt. Ju nuk pranoni dështime dhe edhe nëse keni një, ju do të lëvizni shpejt dhe do të vazhdoni rrugën drejt suksesit. Disa njerëz mund t’ju shohin si një person i ftohtë dhe i izoluar, por realiteti është që ju hapeni vetëm me ata që janë vërtet pranë jush.

Janë vetëm këta njerëz që e dinë se çfarë jeni në brendësi.
Kjo tregon aftësinë tuaj të shquar për të arsyetuar gjërat. Kjo veçori ju bën një person të vëmendshëm, të mençur dhe jo shumë të lehtë për të mashtruar. Ju keni një personalitet jashtëzakonisht të fortë dhe keni aftësinë për t’u bërë një udhëheqës i madh. Të gjitha këto karakteristika të bëjnë një person që kërkon shumë dhe të kuptuarit se askush nuk është i përsosur mund të shkaktojë disa konflikte brenda jush.

Ju jeni të gjithë në lidhje me kreativitetin dhe artistiken. Ju keni një shpirt shumë të ndjeshëm dhe një imagjinatë shumë të pasur. Sidoqoftë, shpirti juaj është gjithashtu i mbushur me dyshime, të cilat shumë shpesh ju pengojnë të tregoni idetë tuaja te të tjerët dhe të arrini sukses. Të gjithë ju duhet të kapërceni frikën tuaj të dështimit (ne të gjithë e kemi atë) dhe të vazhdoni me ndarjen e talentit tuaj të pabesueshëm artistik me këtë botë./revistawho.com

LajmiFundit

Kategori