Hën. Nën 12th, 2018

Naomi Campbell, e mrekullueshme në Itali, lë në hije modelet e tjera në sfilatën e D&G

Ajo është një ikonë e modës dhe një nga modelet më të famshme të viteve 90-të, por pavarësisht se është 48 vjec, Naomi Campbell i ka lënë të gjithë në hije në sfilatën e Dolce & Gabbana në Itali.

Veshur me një fustan me lule të shndritshëm, kompletuar me një kurorë me pupla dhe trëndafila, Campbell ka lënë pas shumë modele të tjera të pranishme në sfilatë.
(da.xha/InfoPasqyra/BW)
4E0ECB5E00000578-5933929-image-a-27_1531144835956

4E0EC7E600000578-5933929-image-a-32_1531144864823

4E0EC74D00000578-5933929-image-a-25_1531144470712

4E0ECB5A00000578-5933929-image-a-20_1531143523059

4E0F718700000578-5933929-image-a-60_1531145477285

4E0F717F00000578-5933929-image-m-59_1531145470680

4E0F71E700000578-5933929-image-a-53_1531145412047

4E0ECD7700000578-5933929-image-a-35_1531144878057

4E0EB7B900000578-0-image-a-5_1531143041719

4E0ED05A00000578-5933929-image-a-28_1531144846211

4E0ECEC400000578-5933929-image-m-23_1531143543639

4E0EC9FC00000578-5933929-image-a-41_1531144997628

4E0ECA3300000578-5933929-image-m-40_1531144988946

4E0EC7D600000578-0-image-a-3_1531142498642

4E0EB66C00000578-0-image-a-2_1531141630653

4E0EC9FC00000578-5933929-image-a-41_1531144997628 (1)

Kategori