Mër. Dhj 12th, 2018

“Nder dhe Respekt 5” – Çfarë do të ndodhë në episodin 1

Tonio s’mban mend asgjë nga e shkuara e tij, e mbi të gjitha s’mban mend se cili ka qenë. De Nikola dhe prokurori Trapaneze s’e dinë ende që Tonio është gjallë.

Çdo të diel në InfoPasqyra/tch, ora 15.40

InfoPasqyra/tch

Pop News – Top Channel

Kategori