Mër. Dhj 12th, 2018

“Nder dhe Respekt 5” – Çfarë do të ndodhë në episodin 2

Komisarja i tregon Tonios foto të familjes që t’i kthejë kujtesën, që të akuzojë De Nikolan e Trapanezen. Këta të fundit, sapo zbulojnë që Tonio është gjallë, organizojnë një sulm për ta vrarë.

Çdo të diel në InfoPasqyra/tch, ora 15.40

InfoPasqyra/tch

Pop News – Top Channel

Kategori