Mër. Jan 16th, 2019

“Nder dhe Respekt 5” – Çfarë do të ndodhë në episodin 6

Daria është duke bërë zbulimin më të madh kundër mafias, por nuk e di që është duke e tradhtuar një person që ajo e ka shumë pranë.

Çdo të diel në InfoPasqyra/tch, ora 15.40

InfoPasqyra/tch

Kategori