Die. Dhj 9th, 2018

“Nder dhe Respekt 5” – Çfarë do të ndodhë në episodin 8

Daria ka bërë një listë me personat e përfshirë në trafiqe mafioze, por armiku është më i madh se ajo. Me paratë e mbledhura, Tonio do të nisë një jetë të re, por e shkuara i troket në derë.

Çdo të diel në InfoPasqyra/tch, ora 15.40

InfoPasqyra/tch

Kategori