Die. Dhj 9th, 2018

Në burg edhe grupi i dytë i “Bajrave”

Këtë të martë dolën para Gjykatës së Krimeve të Rënda 3 anëtarët e tjerë të grupit kiminal “Bajri”.

Edhe për Denis Brajoviç, Ismet Idrizin dhe Klaudio Hoxhalliun gjykata rikonfirmoi masën e sigurisë “arrest me burg”.

Të hënën, para Gjykatës së Krimeve të Rënda dolën edhe 6 anëtarët e tjerë të bandës “Bajri”, për të cilët gjithashtu iu rikonfirmua masa e sigurisë “arrest me burg”.

InfoPasqyra/tch

Kategori