Die. Dhj 9th, 2018

Ngjarje e rëndë në Mat, një i vdekur e dy të plagosur

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Mat, ku një person është vrarë dhe dy të tjerë janë plagosur.

Disa punëtorë të Bashkisë së Matit u qëlluan duke punuar në një rrugë në fshatin Shëlli në Macukull.

Ata po punonin për të ndërtuar rrugën Shtjefën-Shëlli, kur nje kalimtar u është afruar dhe siç mësohet i ka pyetur se si mund të takohet me kryetarin e Bashkisë Mat.

Pasi nuk ka marrë përgjigje, është larguar për tu kthyer me një armë dhe ka qëlluar në drejtim të tyre duke vrarë një person dhe plagosur dy të tjerë.

InfoPasqyra/tch

Kategori