Hën. Dhj 10th, 2018

Pa Kufij 2 -Episodi 1

24 orë kohë mbeten para se Luisi dhe Rebeka të vriten. Ekipi duhet të bëjë gjithçka për t’i shpëtuar, por luftën e kanë kundër një personi që ka qenë pjesë e tyre.

Të dielën, në InfoPasqyra/tch, ora 23:00

InfoPasqyra/tch

Kategori