Pre. Dhj 14th, 2018

Pa Kufij – Episodi 10

Luisi zhduket dhe Dimitrovi jep një ultimatum vdekjeprurës. Arabela sulmohet dhe Xhenoveze arratiset. Hikmani, Dorni dhe skuadra e dinë që betejat e tyre s’kanë mbaruar.

Të shtunën, në InfoPasqyra/tch, ora 23:00

InfoPasqyra/tch

Kategori