Hën. Dhj 10th, 2018

Paketa fiskale, mbështetje të veçantë përpunimit të kromit në vend

[unable to retrieve full-text content]

TIRANË, 8 tetor /ATSH/-Përveç uljes së dividentit dhe taksës së rrogave, paketa e re fiskale rrit taksat për eksportin e kromit bruto, një masë që favorizon përpunimin e kromit në vend. Një ndihmë dhe mbështetje e veçantë për kompanitë e përpunimit të kromit mund të konsiderohet propozimi i qeverisë që ka të bëjë me ndryshimin […]

The post Paketa fiskale, mbështetje të veçantë përpunimit të kromit në vend appeared first on Agjencia Telegrafike Shqiptare.

Kategori