Die. Dhj 9th, 2018

Pas protestës në Laprakë, Veliaj reagon për fushën sportive

Kryebashkiaku i Tiranës, Erion Veliaj reagoi në Twitter pasi banorët e lagjes Laprakë penguan shkatërrimin e një fushe sportive në zonën ku ata banojnë, kur u njoftuan se i ka dalë pronari dhe se në këtë ambient ku luajnë mijëra fëmijë të zonës, do të ndërtohet nga kompania “Salillari”.

“Njësoj si shkolla “Kosova”, Bashkia Tiranë dhe qeveria shqiptare do shpronësojnë fushën në Laprakë, e cila fiks si shkolla, me ish-Qeverinë, ish-Bashkinë e ish-Gjykatat u kthye truall për pallat”, thotë Veliaj.

“Toka do shpronësohet për publikun e falë vetting-ut, trupa që dha këtë vendim u përzu nga drejtesia”, thotë kryebashkiaku i Tiranës.

  Protestë kundër “Salillarit”. Banorët e Laprakës pengojnë shkatërrimin e fushës së sportit

InfoPasqyra/tch

Kategori