Mër. Nën 21st, 2018

Pornhub i kushton 3 kategori Neymarit

Nuk mjaftonin “meme”-t e pafundme në rrjetet sociale ku shihet se si rrotullohet në fushë, qan dhe simulon sapo preket sadopak nga kundërshtarët.

Tashmë, Neymar është bërë objekt talljeje edhe nga Pornhub, faqja pornografike që ka krijuar 3 kategori që i kushtohen sulmuesit brazilian.

“Diving”, “public humiliation” dhe “crying” (hedhje, poshtërim publik dhe vajtim) quhen këto kategori që shoqërohen me fotot e lojtarit të PSG.

InfoPasqyra/tch

Sport – Top Channel

Kategori