Mër. Jan 23rd, 2019

“Rregullat e Vrasjes së Përsosur 2” – Çfarë do të ndodhë në episodin 13 dhe 14

Analiza vazhdon një plan të rrezikshëm për të mbrojtur ekipin nga Filipi. Uesi vazhdon të hetojë vdekjen e të ëmës. Kalebi zhduket.

Çdo të enjte në InfoPasqyra/tch, ora 21.00

InfoPasqyra/tch

Kategori