Mar. Nën 20th, 2018

Sekuestrimi i 3.4 mln eurove në Toyota, Krimet e Rënda nisin tri letërporosi

TIRANE– Krimet e Rënda kanë nisin tri letërporosi në Belgjikë, Gjermani dhe Angli për sekuestrimin e 3.4 milionë euro të sekuestruara në makinat Toyeta Yaris në portin e Durrësit.

Në Belgjikë është dërguar informacioni për koncesionarin ku u blenë “Toyotat”.

Gjithashtu prokurorët u kanë bërë kërkesë belgëve për çmimin e blerjes së automjeteve.

Ndërsa nga autoritetet gjermane Krimet e Rënda kërkojnë të dhëna për dekleratat doganore.
Letërporosia është dërguar në Mbretërinë e Bashkuar, për të kaluarën e Elvis e Alfred Vladi.

InfoPasqyra/BW

Kategori