Enj. Jan 24th, 2019

Shpërndanin drogë pranë shkollave, dy të arrestuar në Berat

Policia e Beratit ka arrestuar dy persona të cilët dyshohet se shpërndanin lëndë narkotike pranë shkollave.

Të arrestuarit janë 19-vjeçari Klei Çobo dhe 30-vjeçari Arges Pirja.

Materialet në ngarkim të këtyre shtetasve i kaluan Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Berat.

InfoPasqyra/tch

Kategori