Die. Dhj 16th, 2018

Shtiresh sikur je i lumtur, ka përfitime reale (foto)

Një person i qeshur krijon harmoni rreth vetes. Qetësia dhe mirësjellja rrisin ndenjat pozitive dhe krijojnë një atmosferë relaksuese.

Me të njëjtin mekanizëm vepron edhe e kundërta. Nëse jeni të ngrysur gjithmonë, transmetoni pasiguri dhe negativitet përreth.

Ju duket se lumturia është larg?

Shihni më poshtë galerinë për të zbuluar më shumë.

Nga trupi në mendje – Buzëqeshja vë në lëvizje një sërë reagimesh si nga muskujt dhe nga neuronet. Endorfina qarkullon në organizëm dhe rrit ndjenjën e mirëqënies. Për këtë është shumë e rëndësishme të qeshësh dhe të buzëqeshësh.

InfoPasqyra/tch

Kategori