Enj. Jan 24th, 2019

Si ka qenë policia rrugore vite më parë

Për të gjithë nostalgjikët Policia Rrugore ka postuar në Facebook një foto të shumë viteve më parë, se si ka qenë kjo strukturë e policisë.

Në një faqe mjaft aktive këtë sezon turistik në Facebook, Policia rrugore ka postuar dhe një foto në celuloid, ku shfaqet policia e makinës së asaj kohe dhe punonjësit e policisë rrugore.

InfoPasqyra/tch

Pop News – Top Channel

Kategori